-20% de la 115 Lei Extra 10% cu codul EXTRA10

BAMBOU Perie de vase albă 23x5 cm

29,90 Lei

Expediere estimată în 1-2 zile lucrătoare.

Descrierea produsului

Scop

Vă deranjează bureții de vase colorați pentru că nu se potrivesc cu bucătăria dumneavoastră? Atunci vă va plăcea peria de vase albă BAMBOU. Este foarte versatilă și clasică și se potrivește în multe bucătării moderne cu elemente din lemn. Te va ajuta să speli orice murdărie de pe vasele din casa ta. Nu este doar o perie utilă, ci și o decorațiune frumoasă.

Caracteristici

PeriaBAMBOU este foarte clasică și simplă, potrivindu-se cu multe decorațiuni de bucătărie. Datorită mânerului său confortabil, spălarea vaselor va deveni confortabilă. Peria este într-o culoare frumoasă de bambus, iar partea din față, lângă peri, este de culoare albă. Are un șnur care se potrivește cu nuanța periei, iar cu ajutorul acestuia o puteți agăța undeva. Dimensiunile sale sunt de 23x5cm.

Material

Părul periei este fabricat din plastic, ceea ce face mult mai ușoară spălarea murdăriei. Peria este realizată din bambus, ceea ce îi conferă un aspect unic.

SKU 156930
Ean 5902869929629
LĂŢIME (cm) 5,00
Contactul cu alimentele da
Linia BASIC
marka HOMLA
Culoare albă, natural
Material bambus, plastic

AVEȚI O ÎNTREBARE? CONTACTAȚI-NE.

Dacă doriți să aflați mai multe despre produsele noastre sau despre etapele comenzii dvs., vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți.

Ne puteți suna de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00. De asemenea, așteptăm cu nerăbdare să primim e-mailurile dumneavoastră.

Ne propunem să vă răspundem la solicitarea dvs. în termen de maximum 2 zile lucrătoare. Cu toate acestea, se poate întâmpla ca, din cauza numărului mare de acestea, să vă răspundem la solicitarea dumneavoastră după o perioadă mai lungă.

Dacă nu primiți un răspuns, vă rugăm să verificați dosarul SPAM din căsuța dvs. poștală. Dacă nici acolo nu găsiți un răspuns, vă rugăm să ne retrimiteți solicitarea dumneavoastră.

+40 376 300 167