-20% de la 115 Lei Extra 10% cu codul EXTRA10

Perie de curățare BAMBOU alb 10 cm

19,90 Lei

Expediere estimată în 1-2 zile lucrătoare.

Descrierea produsului

Scop

Peria de curățare BAMBOU vă va asigura că nu veți mai folosi niciodată un alt produs de curățare! Este perfectă pentru a vă reîmprospăta baia și, de asemenea, pentru a reda aspectul frumos al colțurilor din bucătărie. Va fi un atribut care va face ca încăperile dvs. să fie reînnoite, iar cei dragi vor începe să invidieze aspectul proaspăt.

Caracteristici

Peria de curățenie de culoare maro deschis, nu numai că va fi un atribut excelent pentru curățenie, dar va arăta bine și pe raftul din baia dumneavoastră. Forma sa îngrijită nu va atrage atenția asupra sa, iar împreună în combinație cu alte produse BAMBOU, amenajarea camerei dvs. va căpăta o notă originală.
Lungimea produsului este de 9 cm, iar diametrul este de 7 cm.

Material

Produsul este fabricat din plastic, care este rezistent la orice murdărie, iar curățarea periei nu va fi o problemă. Materialul este caracterizat de o rezistență foarte bună la coroziune și o durabilitate excelentă.

SKU 156933
Ean 5902869929650
ÎNĂLŢIME (cm) 10,00
DIAMETRU (cm) 7,00
Contactul cu alimentele da
Linia BASIC
marka HOMLA
Culoare albă, natural
Material bambus, plastic

AVEȚI O ÎNTREBARE? CONTACTAȚI-NE.

Dacă doriți să aflați mai multe despre produsele noastre sau despre etapele comenzii dvs., vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți.

Ne puteți suna de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00. De asemenea, așteptăm cu nerăbdare să primim e-mailurile dumneavoastră.

Ne propunem să vă răspundem la solicitarea dvs. în termen de maximum 2 zile lucrătoare. Cu toate acestea, se poate întâmpla ca, din cauza numărului mare de acestea, să vă răspundem la solicitarea dumneavoastră după o perioadă mai lungă.

Dacă nu primiți un răspuns, vă rugăm să verificați dosarul SPAM din căsuța dvs. poștală. Dacă nici acolo nu găsiți un răspuns, vă rugăm să ne retrimiteți solicitarea dumneavoastră.

+40 376 300 167