-20% de la 115 Lei Extra 10% cu codul EXTRA10

Set de furculițe pentru gustări NOIA aurie 4 buc.

39,90 Lei

Expediere estimată în 1-2 zile lucrătoare.

Descrierea produsului
  • Oțel inoxidabil de înaltă calitate
  • 4 piese incluse

Un set practic de furculițe de aur

Adăugați o notă elegantă la masa dvs. cu furculițele aurii NOIA. Realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate cu un finisaj auriu, acestea nu numai că arată frumos, dar garantează și durabilitate și rezistență la zgârieturi. Forma lor subțire și designul elegant vor adăuga clasă oricărui aranjament de masă.

Scop

Există patru bucăți de furculițe în setul NOIA, ceea ce este suficient pentru întâlniri de familie sau sărbători cu un grup mai mic. În plus, acestea se caracterizează prin lungimea ideală și forma practică, care facilitează ridicarea gustărilor mici. Acestea vor fi ideale pentru a servi măsline, brânză, cornulețe și alte delicatese mici.

Material

Tacâmurile sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate, care se caracterizează prin durabilitate excepțională, rezistență și rezistență la deteriorare. Se recomandă spălarea manuală.

SKU 228065
Ean 5904183890708
Contactul cu alimentele da
marka HOMLA
Culoare zlato
Material oțel inoxidabil

AVEȚI O ÎNTREBARE? CONTACTAȚI-NE.

Dacă doriți să aflați mai multe despre produsele noastre sau despre etapele comenzii dvs., vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți.

Ne puteți suna de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00. De asemenea, așteptăm cu nerăbdare să primim e-mailurile dumneavoastră.

Ne propunem să vă răspundem la solicitarea dvs. în termen de maximum 2 zile lucrătoare. Cu toate acestea, se poate întâmpla ca, din cauza numărului mare de acestea, să vă răspundem la solicitarea dumneavoastră după o perioadă mai lungă.

Dacă nu primiți un răspuns, vă rugăm să verificați dosarul SPAM din căsuța dvs. poștală. Dacă nici acolo nu găsiți un răspuns, vă rugăm să ne retrimiteți solicitarea dumneavoastră.

+40 376 300 167