-20% de la 115 Lei Extra 10% cu codul EXTRA10

Set de lumânări JADE 6 buc. Suculente 166 G

29,90 Lei

Expediere estimată în 23-09.

Descrierea produsului
  • 6 lumânări tealight
  • Fiecare în forma decorativă a unei plante suculente

Set de lumânări în formă de suculentă, 6 buc.

Lumânările HOMLA JADE nu sunt doar o sursă de lumină plăcută, ci și un frumos accesoriu decorativ. În pachet veți găsi 6 lumânări, fiecare în forma originală a unei plante suculente. Seara, le puteți folosi pentru a crea o atmosferă confortabilă pentru momente de relaxare, în timp ce în timpul zilei sunt un decor minunat pentru orice cameră.

Scop

Strălucirea blândă a lumânărilor JADE va crea o atmosferă plăcută în timpul unei băi relaxante, a unei întâlniri cu prietenii sau a unei cine romantice în confortul propriei case. Le puteți folosi într-un singur loc sau le puteți răspândi în diferite încăperi. Vor arăta minunat pe o masă, un birou, o comodă și un raft din baie.

Material

Lumânările sunt fabricate din parafină, care arde fără miros. Acest lucru le face excelente pentru persoanele care sunt sensibile la parfumurile artificiale.

SKU 228701
Ean 5904183882505
Contactul cu alimentele nu
marka HOMLA
Culoare verde
Material parafină

AVEȚI O ÎNTREBARE? CONTACTAȚI-NE.

Dacă doriți să aflați mai multe despre produsele noastre sau despre etapele comenzii dvs., vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți.

Ne puteți suna de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00. De asemenea, așteptăm cu nerăbdare să primim e-mailurile dumneavoastră.

Ne propunem să vă răspundem la solicitarea dvs. în termen de maximum 2 zile lucrătoare. Cu toate acestea, se poate întâmpla ca, din cauza numărului mare de acestea, să vă răspundem la solicitarea dumneavoastră după o perioadă mai lungă.

Dacă nu primiți un răspuns, vă rugăm să verificați dosarul SPAM din căsuța dvs. poștală. Dacă nici acolo nu găsiți un răspuns, vă rugăm să ne retrimiteți solicitarea dumneavoastră.

+40 376 300 167