-20% de la 115 Lei Extra 10% cu codul EXTRA10

Covor RUSTY în model albastru cu franjuri 60x90 cm

69,90 Lei

Expediere estimată în 23-09.

Descrierea produsului
  • Bumbacul moale oferă confort sub picioare
  • Modelul elegant în nuanțe de albastru creează o atmosferă calmă

Covoare cu model albastru și ciucuri 60x90 cm

O plimbare în nori? De ce nu! Moliciunea perfectă și culoarea albastră a covoarelor HOMLA RUSTY vă vor face să vă simțiți ca și cum ați merge pe nori. Nuanța calmă de albastru și ciucurii ușori, de culoare deschisă, sunt modalitatea perfectă de a vă încălzi interiorul și de a adăuga o notă confortabilă. Cald și plăcut la atingere, este ideal pentru zonele în care picioarele dvs. au nevoie de un plus de confort.

Scop

Covorul RUSTY poate fi folosit în diverse încăperi. Întins pe hol, vă va întâmpina frumos oaspeții, iar așezat lângă patul din dormitor, vă va face primii pași din timpul zilei foarte confortabili. De asemenea, îl puteți folosi la tejgheaua din bucătărie, unde bumbacul plăcut la atingere va face ca pregătirea meselor să fie mai plăcută.

Material

Bumbacul de înaltă calitate din care este confecționat covorul este rezistent la rupere și ușor de curățat. De asemenea, face ca covorul să fie moale și ușor, astfel încât îl puteți transporta cu ușurință oriunde.

SKU 228725
Ean 5904183888255
LĂŢIME (cm) 60,00
Contactul cu alimentele nu
marka HOMLA
Culoare albastru
Material bumbac

AVEȚI O ÎNTREBARE? CONTACTAȚI-NE.

Dacă doriți să aflați mai multe despre produsele noastre sau despre etapele comenzii dvs., vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți.

Ne puteți suna de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00. De asemenea, așteptăm cu nerăbdare să primim e-mailurile dumneavoastră.

Ne propunem să vă răspundem la solicitarea dvs. în termen de maximum 2 zile lucrătoare. Cu toate acestea, se poate întâmpla ca, din cauza numărului mare de acestea, să vă răspundem la solicitarea dumneavoastră după o perioadă mai lungă.

Dacă nu primiți un răspuns, vă rugăm să verificați dosarul SPAM din căsuța dvs. poștală. Dacă nici acolo nu găsiți un răspuns, vă rugăm să ne retrimiteți solicitarea dumneavoastră.

+40 376 300 167