-20% de la 115 Lei Extra 10% cu codul EXTRA10

Rama foto SALI din lemn paspartu 20x25 cm

89,90 Lei

Expediere estimată în 23-09.

Descrierea produsului
  • Perfect pentru a capta amintiri frumoase
  • Practic și elegant în același timp
  • Design rustic
  • Dimensiuni: 20 x 25 cm

Frumoasă ramă foto SALI

Această ramă elegantă din lemn SALI vă va expune perfect cele mai prețioase amintiri, oferindu-le o încadrare atemporală. Culoarea caldă și naturală a lemnului adaugă un plus de profunzime fiecărei fotografii, creând impresia că fiecare moment este o adevărată poveste. De asemenea, poate fi folosită pentru a afișa mici grafice sau desene, oferind un accent subtil, dar vizibil, oricărei încăperi.

Scop

Rama SALI se caracterizează prin culoarea sa profundă și prelucrarea estetică. Este o alegere care va fi perfectă ca punct de atracție pe o șemineuță, un birou sau un raft, sau ca parte a galeriilor de perete. Este un accesoriu atât practic, cât și eficient, care păstrează amintirile celor dragi într-un mod fermecător.

Material

Rama este fabricată din lemn și sticlă de înaltă calitate, care se caracterizează prin rezistență ridicată, rezistență la deteriorare și durabilitate.

SKU 228753
Ean 5904183885582
Contactul cu alimentele nu
marka HOMLA
Culoare maro
Material lemn, sticlă

AVEȚI O ÎNTREBARE? CONTACTAȚI-NE.

Dacă doriți să aflați mai multe despre produsele noastre sau despre etapele comenzii dvs., vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți.

Ne puteți suna de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00. De asemenea, așteptăm cu nerăbdare să primim e-mailurile dumneavoastră.

Ne propunem să vă răspundem la solicitarea dvs. în termen de maximum 2 zile lucrătoare. Cu toate acestea, se poate întâmpla ca, din cauza numărului mare de acestea, să vă răspundem la solicitarea dumneavoastră după o perioadă mai lungă.

Dacă nu primiți un răspuns, vă rugăm să verificați dosarul SPAM din căsuța dvs. poștală. Dacă nici acolo nu găsiți un răspuns, vă rugăm să ne retrimiteți solicitarea dumneavoastră.

+40 376 300 167