-20% de la 115 Lei Extra 10% cu codul EXTRA10

ALCOLE geantă de răcire a vinului 10x25cm

29,90 Lei

Expediere estimată în 23-09.

Descrierea produsului
  • Menține temperatura optimă a vinului pentru o perioadă mai lungă de timp
  • Utilizare confortabilă datorită gelului de răcire
  • Oferă protecție suplimentară pentru sticla care este transportată
  • Universal - pentru răcirea vinului și a altor băuturi

Geantă termică de răcire a vinului

Cea mai bună temperatură de servire a vinului, în funcție de tip, este de aproximativ 7-10°C pentru vinurile albe și 13-18°C pentru vinurile roșii. Cum vă asigurați că băutura dvs. este răcită corespunzător atunci când plecați într-o călătorie lungă în vizită la prieteni sau organizați o petrecere într-o zi toridă de vară? O pungă de răcire a vinului cu gel de răcire vă va ajuta. Acesta va menține vinul la cea mai bună temperatură pentru mai mult timp, pentru a-i spori aromele și gustul deplin.

Scop

Punga ALCOLE are panouri cu gel de răcire în pereți. Se introduce în frigider timp de câteva ore pentru a permite gelului să înghețe, iar punga este gata de utilizare. Panourile funcționează exact pe același principiu ca și cartușele de congelare pentru răcitoarele de călătorie pasive. Bineînțeles, puteți răci o varietate de băuturi în geantă, nu doar o sticlă de vin.

Material

Plasticul PVC de înaltă calitate este robust și rezistent la schimbările frecvente de temperatură. Puteți păstra cu ușurință geanta curată, astfel încât aceasta își va menține permanent aspectul estetic.

SKU 229168
Ean 5904183891972
LĂŢIME (cm) 10,00
ÎNĂLŢIME (cm) 25,00
Contactul cu alimentele da
marka HOMLA
Culoare transparentă
Material silicon

AVEȚI O ÎNTREBARE? CONTACTAȚI-NE.

Dacă doriți să aflați mai multe despre produsele noastre sau despre etapele comenzii dvs., vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți.

Ne puteți suna de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00. De asemenea, așteptăm cu nerăbdare să primim e-mailurile dumneavoastră.

Ne propunem să vă răspundem la solicitarea dvs. în termen de maximum 2 zile lucrătoare. Cu toate acestea, se poate întâmpla ca, din cauza numărului mare de acestea, să vă răspundem la solicitarea dumneavoastră după o perioadă mai lungă.

Dacă nu primiți un răspuns, vă rugăm să verificați dosarul SPAM din căsuța dvs. poștală. Dacă nici acolo nu găsiți un răspuns, vă rugăm să ne retrimiteți solicitarea dumneavoastră.

+40 376 300 167