-20% de la 115 Lei Extra 10% cu codul EXTRA10

Recipient din sticlă TENZO cu capac pentru cremă 0,45 l

19,90 Lei

Expediere estimată în 23-09.

Descrierea produsului
  • Un accesoriu practic pentru bucătărie sau baie
  • Capacitate: 0,45 l

Recipient multifuncțional cu un capac pentru cremă

Adăugați o ustensilă practică în bucătăria dvs. sub forma recipientului TENZO. Acest accesoriu elegant, cu capac crem, va funcționa perfect cu orice echipament de bucătărie. Va fi ideal pentru depozitarea ingredientelor vrac, cum ar fi zahărul, sarea sau condimentele, precum și un recipient pentru gustări mici sau dulciuri. Dimensiunile sale sunt perfecte pentru utilizarea zilnică, iar capacul robust protejează conținutul de umiditate și menține produsele depozitate în el proaspete.

Scop

Recipientul TENZO are o estetică atemporală care se potrivește perfect cu orice interior, de la modern la clasic. Sticla canelată difuzează frumos lumina, adăugând profunzime și eleganță întregului. Este alegerea perfectă pentru oricine dorește să adauge un strop de clasic cu o notă de contemporan în bucătăria sa.

Material

Recipientul este fabricat din sticlă durabilă și transparentă, care se caracterizează prin rezistență excepțională, durabilitate și atractivitate estetică.

SKU 229171
Ean 5904183885711
ÎNĂLŢIME (cm) 9,00
Adâncime (cm) 0,45
DIAMETRU (cm) 9,50
Contactul cu alimentele da
marka HOMLA
Culoare transparentă
Material sticlă, plastic

AVEȚI O ÎNTREBARE? CONTACTAȚI-NE.

Dacă doriți să aflați mai multe despre produsele noastre sau despre etapele comenzii dvs., vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți.

Ne puteți suna de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00. De asemenea, așteptăm cu nerăbdare să primim e-mailurile dumneavoastră.

Ne propunem să vă răspundem la solicitarea dvs. în termen de maximum 2 zile lucrătoare. Cu toate acestea, se poate întâmpla ca, din cauza numărului mare de acestea, să vă răspundem la solicitarea dumneavoastră după o perioadă mai lungă.

Dacă nu primiți un răspuns, vă rugăm să verificați dosarul SPAM din căsuța dvs. poștală. Dacă nici acolo nu găsiți un răspuns, vă rugăm să ne retrimiteți solicitarea dumneavoastră.

+40 376 300 167