-20% de la 115 Lei Extra 10% cu codul EXTRA10

MOOKA masă de acacia 34x34cm

199,00 Lei

Expediere estimată în 23-09.

Descrierea produsului
  • Masă auxiliară ideală pentru picnicuri și pentru servirea gustărilor
  • Fabricată din lemn frumos de salcâm
  • Separatoare pentru a ajuta la aranjarea gustărilor într-un mod atractiv
  • 4 suporturi pentru picioare din sticlă

Borcan de servire din lemn de salcâm

Adăugați farmec și frumusețe ospățului dvs. în aer liber cu masa MOOKA. Plină de farmec rustic și frumos lucrată din lemn natural, vă va face să vă simțiți special în timpul unui picnic sau al unei cine romantice în doi. Fiți atenți la suporturile speciale pentru pahare - ideale pentru atunci când vă savurați vinul preferat, stând confortabil pe o pătură și sărbătorind momente plăcute.

Scop

Masa este versatilă. Este perfectă pentru a servi gustări la picnicuri, în excursii cu cortul sau chiar în timp ce vă aflați pe plajă. O veți folosi, de asemenea, pentru cine formale și petreceri în grădină. Se potrivește cu orice decor de masă, inclusiv cu cele formale și elegante.

Material

Masa este fabricată din lemn de salcâm de esență tare, cu o culoare frumoasă. Trebuie curățată cu o cârpă moale și umedă.

SKU 229181
Ean 5904183892597
LĂŢIME (cm) 34,00
ÎNĂLŢIME (cm) 2,00
Contactul cu alimentele da
marka HOMLA
Culoare natural
Material lemn

AVEȚI O ÎNTREBARE? CONTACTAȚI-NE.

Dacă doriți să aflați mai multe despre produsele noastre sau despre etapele comenzii dvs., vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți.

Ne puteți suna de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00. De asemenea, așteptăm cu nerăbdare să primim e-mailurile dumneavoastră.

Ne propunem să vă răspundem la solicitarea dvs. în termen de maximum 2 zile lucrătoare. Cu toate acestea, se poate întâmpla ca, din cauza numărului mare de acestea, să vă răspundem la solicitarea dumneavoastră după o perioadă mai lungă.

Dacă nu primiți un răspuns, vă rugăm să verificați dosarul SPAM din căsuța dvs. poștală. Dacă nici acolo nu găsiți un răspuns, vă rugăm să ne retrimiteți solicitarea dumneavoastră.

+40 376 300 167