-20% de la 115 Lei Extra 10% cu codul EXTRA10

BAMBOU masă din bambus 27.5x2cm

129,00 Lei

Expediere estimată în 23-09.

Descrierea produsului
  • Blat de masă cu compartimente și suporturi pentru pahare
  • Lucrat cu grijă din bambus natural

Masă de servire din bambus

Cu siguranță veți găsi multe utilizări pentru masa BAMBOU. Este perfectă pentru petreceri cu prietenii în apartament, pe terasă sau în grădină. Așezată într-un loc ușor accesibil, va expune gustările pe care le-ați pregătit. O puteți lua la picnicuri și excursii de camping în familie sau chiar o puteți folosi pentru a servi micul dejun în pat. Observați cele 4 găuri în formă din partea superioară a mesei - acestea sunt folosite pentru a ține în mod stabil paharele de cocktail, de băutură, de vin sau de șampanie.

Scop

Masa BAMBOU este versatilă și practică. Pentru ocazii speciale și cine de gală, poate fi așezată pe masă pentru a crea un nivel suplimentar pentru a servi o varietate de gustări sau produse de patiserie dulce într-un mod impresionant. Atunci când sunt servite în acest mod, delicatesele vor fi un decor original pentru masă, în timp ce, în același timp, oaspeții vor putea ajunge confortabil și le vor putea așeza în farfurie.

Material

Masa este fabricată din bambus natural, ale cărui avantaje majore sunt rezistența, duritatea, culoarea frumoasă și greutatea redusă. Puteți să o păstrați cu ușurință curată - trebuie doar să o ștergeți cu o cârpă moale și umedă.

SKU 229182
Ean 5904183892603
ÎNĂLŢIME (cm) 2,00
DIAMETRU (cm) 27,50
Contactul cu alimentele da
marka HOMLA
Culoare natural
Material lemn

AVEȚI O ÎNTREBARE? CONTACTAȚI-NE.

Dacă doriți să aflați mai multe despre produsele noastre sau despre etapele comenzii dvs., vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți.

Ne puteți suna de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00. De asemenea, așteptăm cu nerăbdare să primim e-mailurile dumneavoastră.

Ne propunem să vă răspundem la solicitarea dvs. în termen de maximum 2 zile lucrătoare. Cu toate acestea, se poate întâmpla ca, din cauza numărului mare de acestea, să vă răspundem la solicitarea dumneavoastră după o perioadă mai lungă.

Dacă nu primiți un răspuns, vă rugăm să verificați dosarul SPAM din căsuța dvs. poștală. Dacă nici acolo nu găsiți un răspuns, vă rugăm să ne retrimiteți solicitarea dumneavoastră.

+40 376 300 167