-20% de la 115 Lei Extra 10% cu codul EXTRA10

BAMBOU placă rotundă cu cuțit pentru ierburi 20x1,6 cm

89,90 Lei

Expediere estimată în 23-09.

Descrierea produsului
  • Bambus natural de înaltă calitate
  • Lamă de cuțit din oțel inoxidabil
  • Ideal pentru felierea și servirea cu stil a gustărilor la masă
  • Crestătură specială în placă pentru a facilita tăierea fină a ierburilor

Scândură de tăiere din lemn, completă cu cuțit de tocat ierburi

Planșa de tăiat BAMBOU este însoțită de un cuțit, care vă permite să tăiați rapid și ușor ierburi proaspete - pătrunjel, coriandru, busuioc, cimbru sau mărar. Cuțitul poate fi folosit, de asemenea, pentru a tăia fin o varietate de nuci și ciocolată pentru coacerea prăjiturilor. Profilul semicircular al lamei face tăierea mult mai confortabilă decât cu un cuțit de bucătărie standard.

Scop

Placa este fabricată din lemn dur, care favorizează o tăiere eficientă și asigură o durată de viață lungă. Cuțitul din oțel inoxidabil de înaltă calitate are două mânere conturate, care asigură o prindere confortabilă și sigură și vă permit să alegeți cea mai bună presiune pentru produs. Puteți folosi placa nu numai pentru feliere, ci și pentru a servi cu stil o varietate de gustări.

Material

Tabla și cuțitul trebuie spălate manual. După spălare, se recomandă ștergerea cu o cârpă moale sau cu un prosop de hârtie.

SKU 229191
Ean 5904183892719
ÎNĂLŢIME (cm) 1,60
DIAMETRU (cm) 20,00
Contactul cu alimentele da
marka HOMLA
Culoare natural
Material lemn, oțel inoxidabil

AVEȚI O ÎNTREBARE? CONTACTAȚI-NE.

Dacă doriți să aflați mai multe despre produsele noastre sau despre etapele comenzii dvs., vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți.

Ne puteți suna de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00. De asemenea, așteptăm cu nerăbdare să primim e-mailurile dumneavoastră.

Ne propunem să vă răspundem la solicitarea dvs. în termen de maximum 2 zile lucrătoare. Cu toate acestea, se poate întâmpla ca, din cauza numărului mare de acestea, să vă răspundem la solicitarea dumneavoastră după o perioadă mai lungă.

Dacă nu primiți un răspuns, vă rugăm să verificați dosarul SPAM din căsuța dvs. poștală. Dacă nici acolo nu găsiți un răspuns, vă rugăm să ne retrimiteți solicitarea dumneavoastră.

+40 376 300 167