-20% de la 115 Lei Extra 10% cu codul EXTRA10

FLOERO cutie de flori din metal bej 18x25 cm

69,90 Lei

Expediere estimată în 23-09.

Descrierea produsului
  • Minimalist pat de flori în bej
  • Un accesoriu elegant pentru casa dvs.

Patul de flori bej din metal ajurat, mic

Patul de flori FLOERO se caracterizează prin designul său minimalist și culoarea deschisă, naturală. Designul în linie creează un cadru delicat, geometric. Patul de flori nu este doar un suport stabil pentru plantă, ci și un accent decorativ care îi subliniază frumusețea naturală. Versatilitatea formei și a culorii sale îl face să se armonizeze cu plante de toate formele și dimensiunile.

Scop

Baza solidă și circulară a patului de flori asigură echilibrul și reprezintă fundația ideală pentru ghiveci. Structura traforată nu numai că protejează planta, dar permite și trecerea liberă a luminii, ceea ce este benefic pentru creșterea și starea acesteia. Culoarea bej a patului de flori se va potrivi cu o paletă de culori și materiale naturale, cum ar fi lemnul, inul sau bumbacul. Patul de flori poate fi un accesoriu fermecător pentru camera de zi, dormitor sau birou. Se va potrivi cu multe stiluri de design interior, inclusiv rustic, modern, scandinav și minimalist.

Material

Suportul pentru flori FLOERO a fost realizat din metal. Materialul este acest durabil și rezistent la deteriorări mecanice.

SKU 229428
Ean 5904183876016
Contactul cu alimentele nu
marka HOMLA
Culoare bej
Material metal

AVEȚI O ÎNTREBARE? CONTACTAȚI-NE.

Dacă doriți să aflați mai multe despre produsele noastre sau despre etapele comenzii dvs., vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți.

Ne puteți suna de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00. De asemenea, așteptăm cu nerăbdare să primim e-mailurile dumneavoastră.

Ne propunem să vă răspundem la solicitarea dvs. în termen de maximum 2 zile lucrătoare. Cu toate acestea, se poate întâmpla ca, din cauza numărului mare de acestea, să vă răspundem la solicitarea dumneavoastră după o perioadă mai lungă.

Dacă nu primiți un răspuns, vă rugăm să verificați dosarul SPAM din căsuța dvs. poștală. Dacă nici acolo nu găsiți un răspuns, vă rugăm să ne retrimiteți solicitarea dumneavoastră.

+40 376 300 167