-20% de la 115 Lei Extra 10% cu codul EXTRA10

FLOERO pat de flori din metal negru 49x14x80 cm

169,00 Lei

Expediere estimată în 23-09.

Descrierea produsului
  • Locuri pentru ca ghivecele să acționeze ca niște capace elegante
  • Vă permite să expuneți frumos plantele în orice încăpere
  • Construcția stabilă asigură siguranța florilor
  • Culoarea neagră se armonizează perfect cu verdele frunzelor

Pat de flori din metal de culoare neagră

Creați un loc special pentru plantele dvs. așezându-le în patul de flori metalic HOMLA FLOERO. Spațiile pentru ghivece sunt dispuse la înălțimi diferite, ceea ce îl face ideal pentru expunerea plantelor pe picior și a celor suspendate. Cadrul negru se armonizează perfect cu frunzele verzi, oferind un fundal minimalist pentru acestea, fără a le fura toată atenția. Va face ca plantele de alcov de pe pervazurile ferestrelor și rafturile laterale să devină adevăratele vedete ale decorului dumneavoastră.

Scop

Puteți amplasa 3 plante în jardiniera FLOERO. Spațiile pentru flori servesc ca niște capace elegante, astfel încât ansamblul arată foarte coerent și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la aspectul ghiveciului. Patul de flori nu este doar un loc suplimentar pentru plante, ci și o decorare elegantă a interiorului. Se va potrivi perfect în spațiile minimaliste, loft, eclectice și jungla urbană.

Material

Patul de flori este fabricat din metal de înaltă calitate. Construcția sa este stabilă, iar metalul utilizat este durabil și rezistent la deteriorări mecanice. Îl puteți păstra cu ușurință curat, ștergându-l ocazional cu o cârpă umedă.

SKU 229431
Ean 5904183876047
Contactul cu alimentele nu
marka HOMLA
Culoare negru
Material metal

AVEȚI O ÎNTREBARE? CONTACTAȚI-NE.

Dacă doriți să aflați mai multe despre produsele noastre sau despre etapele comenzii dvs., vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți.

Ne puteți suna de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00. De asemenea, așteptăm cu nerăbdare să primim e-mailurile dumneavoastră.

Ne propunem să vă răspundem la solicitarea dvs. în termen de maximum 2 zile lucrătoare. Cu toate acestea, se poate întâmpla ca, din cauza numărului mare de acestea, să vă răspundem la solicitarea dumneavoastră după o perioadă mai lungă.

Dacă nu primiți un răspuns, vă rugăm să verificați dosarul SPAM din căsuța dvs. poștală. Dacă nici acolo nu găsiți un răspuns, vă rugăm să ne retrimiteți solicitarea dumneavoastră.

+40 376 300 167