-20% de la 115 Lei Extra 10% cu codul EXTRA10

Vaza de sticlă TENNO albastru marin 14,5x14,5x25,5 cm

29,90 Lei

Expediere estimată în 23-09.

Descrierea produsului
  • Dimensiuni: 14,5x14,5x25,5 cm
  • Decor frumos
  • Culoare intensă
  • Idee perfectă de cadou

Frumoasa vază TENNO

Vaza TENNO este chintesența eleganței moderne, combinând stilul și funcționalitatea. Nuanța sa bogată de albastru închis amintește de cerul nopții și aduce o atmosferă de calm și profunzime în orice interior. Este alegerea perfectă pentru cei care doresc să adauge o notă de clasă și eleganță aranjamentelor lor.

Scop

Fabricată din sticlă de înaltă calitate, vaza TENNO este rezistentă la deteriorare și ușor de întreținut, asigurând că va fi o piesă decorativă frumoasă pentru mulți ani de acum încolo. Este ideală pentru a expune atât buchete de flori luxuriante, cât și ramuri uscate. Poate fi folosită ca decor de masă, fereastră sau ca element decorativ pe șemineu.

Material

Vaza a fost realizată din sticlă de cea mai bună calitate, care se caracterizează prin rezistență ridicată, durabilitate și rezistență la deteriorare.

SKU 229705
Ean 5904183885155
Contactul cu alimentele nu
Linia BASIC
marka HOMLA
Culoare albastru marin, albastru inchis
Material sticlă

AVEȚI O ÎNTREBARE? CONTACTAȚI-NE.

Dacă doriți să aflați mai multe despre produsele noastre sau despre etapele comenzii dvs., vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți.

Ne puteți suna de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00. De asemenea, așteptăm cu nerăbdare să primim e-mailurile dumneavoastră.

Ne propunem să vă răspundem la solicitarea dvs. în termen de maximum 2 zile lucrătoare. Cu toate acestea, se poate întâmpla ca, din cauza numărului mare de acestea, să vă răspundem la solicitarea dumneavoastră după o perioadă mai lungă.

Dacă nu primiți un răspuns, vă rugăm să verificați dosarul SPAM din căsuța dvs. poștală. Dacă nici acolo nu găsiți un răspuns, vă rugăm să ne retrimiteți solicitarea dumneavoastră.

+40 376 300 167