-20% de la 115 Lei Extra 10% cu codul EXTRA10

Vaza de sticlă AMBROS bej 13x12x20 cm

29,90 Lei

Expediere estimată în 23-09.

Descrierea produsului
  • Culoare elegantă
  • Idee perfectă de cadou
  • Dimensiuni: 13 x 12 x 20 cm
  • Decorațiune frumoasă

Frumoasa vază AMBROS

Vaza AMBROS combină simplitatea formei cu căldura pământului. Dimensiunile sale optime o fac piesa perfectă pentru orice masă sau raft, în timp ce nuanța bej aduce o notă de subtilitate și naturalețe în interior.

Scop

Vaza AMBROS este un accent elegant pentru orice interior. Culorile sale neutre și forma sa simplă permit o utilizare versatilă atât în spații clasice, cât și moderne. Ea prezintă perfect atât buchete de flori vii, cât și compoziții uscate. Este, de asemenea, o idee excelentă de cadou, în special pentru iubitorii de decorațiuni clasice.

Material

Vaza este fabricată din sticlă de cea mai bună calitate, care se caracterizează prin rezistență ridicată, durabilitate și rezistență la deteriorare.

SKU 229713
Ean 5904183885230
Contactul cu alimentele nu
marka HOMLA
Culoare bej
Material sticlă

AVEȚI O ÎNTREBARE? CONTACTAȚI-NE.

Dacă doriți să aflați mai multe despre produsele noastre sau despre etapele comenzii dvs., vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți.

Ne puteți suna de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00. De asemenea, așteptăm cu nerăbdare să primim e-mailurile dumneavoastră.

Ne propunem să vă răspundem la solicitarea dvs. în termen de maximum 2 zile lucrătoare. Cu toate acestea, se poate întâmpla ca, din cauza numărului mare de acestea, să vă răspundem la solicitarea dumneavoastră după o perioadă mai lungă.

Dacă nu primiți un răspuns, vă rugăm să verificați dosarul SPAM din căsuța dvs. poștală. Dacă nici acolo nu găsiți un răspuns, vă rugăm să ne retrimiteți solicitarea dumneavoastră.

+40 376 300 167