-20% de la 115 Lei Extra 10% cu codul EXTRA10

Ceainic cu infuzor pentru cafea și ceai MILBO 1,5 l ALL 936368

79,90 Lei

Expediere estimată în 1-2 zile lucrătoare.

Descrierea produsului

Scop

Ați dori să vă savurați cafeaua sau ceaiul preferat în timp ce citiți o carte relaxantă seara? Ulciorul pentru prepararea cafelei sau a ceaiului MILBO este alegerea perfectă pentru dumneavoastră! Faceți provizii și bucurați-vă de gustul unei cafele deosebite sau al unui ceai aromat. Produsul nu numai că va face posibilă prepararea și consumarea băuturii, dar va completa senzațional interiorul bucătăriei dvs. sau va fi o completare minunată la vesela pentru micul dejun de sâmbătă. Datorită designului său, se va potrivi în interioarele industriale, moderne sau moderniste.

Caracteristici

Ulciorul de cafea sau de ceai MILBO din linia BASIC, de culoare transparentă, este un produs minunat care vă va completa încăperea. Produsul dispune de un filtru de culoare argintie, care permite și facilitează crearea unei infuzii din ceaiul sau cafeaua dvs. preferată. Ulciorul este dotat cu un sistem de închidere negru, astfel încât nu trebuie să ne facem griji cu privire la o eventuală scăpare a produsului. În plus, articolul are un mâner, care permite utilizarea liberă și confortabilă a ulciorului.
Capacitatea este de 1500ml.

Material

Produsul a fost fabricat din trei materiale - oțel inoxidabil, plastic și sticlă. Toate materialele menționate se caracterizează prin rezistența incredibilă la deteriorare și durabilitate. În plus, sticla este rezistentă la temperaturi calde și reci și are avantajul de a fi rezistentă la toate tipurile de zgârieturi.

SKU 157920
Ean 5902869936368
MAȘINA DE SPALAT VASE DA
Contactul cu alimentele da
Linia BASIC
marka HOMLA
Culoare negru, transparentă
Material sticlă, oțel inoxidabil, plastic

AVEȚI O ÎNTREBARE? CONTACTAȚI-NE.

Dacă doriți să aflați mai multe despre produsele noastre sau despre etapele comenzii dvs., vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți.

Ne puteți suna de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00. De asemenea, așteptăm cu nerăbdare să primim e-mailurile dumneavoastră.

Ne propunem să vă răspundem la solicitarea dvs. în termen de maximum 2 zile lucrătoare. Cu toate acestea, se poate întâmpla ca, din cauza numărului mare de acestea, să vă răspundem la solicitarea dumneavoastră după o perioadă mai lungă.

Dacă nu primiți un răspuns, vă rugăm să verificați dosarul SPAM din căsuța dvs. poștală. Dacă nici acolo nu găsiți un răspuns, vă rugăm să ne retrimiteți solicitarea dumneavoastră.

+40 376 300 167