-20% de la 115 Lei Extra 10% cu codul EXTRA10

AMBER ulcior din sticlă ciocănită AMBER 1,5 l

109,00 Lei

Expediere estimată în 1-2 zile lucrătoare.

Descrierea produsului
  • Design original
  • Capacitate: 1,5 l
  • Sticlă ciocănită
  • Perfect pentru o varietate de ocazii

Ulcior elegant

Adăugați farmec la mesele de zi cu zi cu frumoasa carafă AMBER. Structura sa ciocănită nu numai că difuzează frumos lumina, dar adaugă și o notă unică atunci când serviți băuturile preferate. Capacitatea de 1,5 litri este ideală pentru cinele în familie sau pentru întâlnirile cu prietenii. Iar adăugarea unui element din lemn în capac și a unui mâner elegant într-o nuanță caldă de cupru adaugă o notă unică și originală.

Scop

Ulciorul AMBER este perfect pentru a servi apă, sucuri proaspete sau băuturi aromatizate cu fructe sau ierburi. În timpul petrecerilor și recepțiilor, este ideală pentru a servi cocktailuri, limonadă sau alte băuturi oaspeților, devenind nu doar un element practic, ci și decorativ al mesei. Este, de asemenea, o idee excelentă de cadou datorită versatilității și designului său atemporal.

Material

Ulciorul este fabricat din sticlă de înaltă calitate, care se caracterizează prin durabilitate ridicată, rezistență și rezistență la deteriorare. Capacul său este realizat din bambus sustenabil, ceea ce îi conferă un caracter ecologic. Se poate spăla în mașina de spălat vase.

SKU 227075
Ean 5904183891286
MAȘINA DE SPALAT VASE DA
ÎNĂLŢIME (cm) 22,50
DIAMETRU (cm) 13,00
Contactul cu alimentele da
marka HOMLA
Culoare chihlimbar
Material bambus, sticlă

AVEȚI O ÎNTREBARE? CONTACTAȚI-NE.

Dacă doriți să aflați mai multe despre produsele noastre sau despre etapele comenzii dvs., vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți.

Ne puteți suna de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00. De asemenea, așteptăm cu nerăbdare să primim e-mailurile dumneavoastră.

Ne propunem să vă răspundem la solicitarea dvs. în termen de maximum 2 zile lucrătoare. Cu toate acestea, se poate întâmpla ca, din cauza numărului mare de acestea, să vă răspundem la solicitarea dumneavoastră după o perioadă mai lungă.

Dacă nu primiți un răspuns, vă rugăm să verificați dosarul SPAM din căsuța dvs. poștală. Dacă nici acolo nu găsiți un răspuns, vă rugăm să ne retrimiteți solicitarea dumneavoastră.

+40 376 300 167