-20% de la 115 Lei Extra 10% cu codul EXTRA10

Ulcior KALLIE cu mâner de lemn 1 l

159,00 Lei

Expediere estimată în 1-2 zile lucrătoare.

Descrierea produsului
  • Capacitate: 1 litru
  • Ideal pentru cafea sau ceai
  • Adăugare practică în bucătărie
  • Material de înaltă calitate

Ulcior practic cu mâner din lemn

Ulciorul KALLIE este o combinație de clasic și contemporan. Fabricată din sticlă de înaltă calitate, cu un mâner din lemn elegant curbat, este ideală pentru a vă servi băuturile preferate sau pentru a prepara ceai. Adaugă căldură naturală și estetică, fiind în același timp confortabil de utilizat.

Scop

Ceainicul KALLIE este ideal pentru a fi folosit atât acasă, cât și în cafenele sau restaurante. Mânerul din lemn nu numai că arată frumos, dar este și practic și sigur de utilizat, oferind o prindere confortabilă și o izolare termică. Este, de asemenea, o idee excelentă de cadou, în special pentru iubitorii de accesorii frumoase.

Material

Ulciorul este fabricat din sticlă de înaltă calitate, care se caracterizează prin durabilitate ridicată și rezistență la deteriorare. Mânerul din lemn este robust și asigură stabilitate.

SKU 227102
Ean 5904183891248
ÎNĂLŢIME (cm) 14,50
Adâncime (cm) 11,00
DIAMETRU (cm) 12,00
Contactul cu alimentele da
marka HOMLA
Culoare gri
Material lemn, sticlă

AVEȚI O ÎNTREBARE? CONTACTAȚI-NE.

Dacă doriți să aflați mai multe despre produsele noastre sau despre etapele comenzii dvs., vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți.

Ne puteți suna de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00. De asemenea, așteptăm cu nerăbdare să primim e-mailurile dumneavoastră.

Ne propunem să vă răspundem la solicitarea dvs. în termen de maximum 2 zile lucrătoare. Cu toate acestea, se poate întâmpla ca, din cauza numărului mare de acestea, să vă răspundem la solicitarea dumneavoastră după o perioadă mai lungă.

Dacă nu primiți un răspuns, vă rugăm să verificați dosarul SPAM din căsuța dvs. poștală. Dacă nici acolo nu găsiți un răspuns, vă rugăm să ne retrimiteți solicitarea dumneavoastră.

+40 376 300 167