-20% de la 115 Lei Extra 10% cu codul EXTRA10

Cupa BOBBLY verde 0,1 l

19,90 Lei

Expediere estimată în 1-2 zile lucrătoare.

Descrierea produsului
  • Design original și elegant
  • Capacitate: 0,1 l

Ceașcă practică cu mâner verde

Adăugați un accent sofisticat bucătăriei dvs. cu frumoasa ceașcă BOBBLY. Lucrată cu grijă, realizată din sticlă transparentă și cu un mâner verde, atrage atenția prin culorile sale subtile și designul modern. Capacitatea ideală o face perfectă pentru un espresso de dimineață sau pentru o cafea mică și tare. Este, de asemenea, o opțiune de cadou excelentă pentru orice iubitor de accesorii frumoase.

Scop

Cana BOBBLY are un design minimalist și un accent colorat sub forma unei urechi verzi. Designul său original adaugă caracter fiecărui moment de cafea și, în același timp, este un element decorativ frumos. Ceașca se potrivește perfect în amenajările minimaliste și moderne ale bucătăriei, demonstrând atenția la detalii și la estetica băuturilor servite.

Material

Ceașca este fabricată din sticlă de înaltă calitate, care se caracterizează prin durabilitate excepțională, rezistență și rezistență la deteriorare.

SKU 227266
Ean 5904183890357
MAȘINA DE SPALAT VASE DA
ÎNĂLŢIME (cm) 5,50
DIAMETRU (cm) 6,00
Contactul cu alimentele da
marka HOMLA
Culoare verde
Material sticlă

AVEȚI O ÎNTREBARE? CONTACTAȚI-NE.

Dacă doriți să aflați mai multe despre produsele noastre sau despre etapele comenzii dvs., vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți.

Ne puteți suna de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00. De asemenea, așteptăm cu nerăbdare să primim e-mailurile dumneavoastră.

Ne propunem să vă răspundem la solicitarea dvs. în termen de maximum 2 zile lucrătoare. Cu toate acestea, se poate întâmpla ca, din cauza numărului mare de acestea, să vă răspundem la solicitarea dumneavoastră după o perioadă mai lungă.

Dacă nu primiți un răspuns, vă rugăm să verificați dosarul SPAM din căsuța dvs. poștală. Dacă nici acolo nu găsiți un răspuns, vă rugăm să ne retrimiteți solicitarea dumneavoastră.

+40 376 300 167