-20% de la 115 Lei Extra 10% cu codul EXTRA10

Leagăn CIRCLE negru 82x60x115-138 cm

209,00 Lei

Expediere estimată în 1-2 zile lucrătoare.

Descrierea produsului

Relaxarea după o zi grea la serviciu sau la școală este adesea cel mai plăcut moment al zilei. De aceea, merită să vă echipați zona de relaxare cu un leagăn de casă pentru a face acest moment și mai plăcut.

Scop

LeagănulCIRCLE va face mai plăcută orice relaxare în grădină, pe terasă sau în sufragerie. Va fi un loc ideal pentru a vă bea cafeaua de dimineață sau pentru a petrece timpul liber cu o carte interesantă.

Caracteristici

Mobilierul cu ciucuri decorativi va îmbogăți orice interior, conferindu-i farmec și caracter. De asemenea, se va potrivi perfect în amenajările de terasă și balcon. Scaunul confortabil și țesătura puternică asigură o calitate și un confort de încredere. Pentru leagăn au fost folosite fibre întunecate de înaltă calitate, creând o legătură împletită sigură, care nu se va rupe. Scaunul este întărit suplimentar cu noduri împletite. Șnururile împletite în spirală, care conferă frânghiilor un grad ridicat de flexibilitate, au grijă de rezistența elementelor folosite pentru a atârna leagănul. Leagănul este decorat cu împletituri frumos țesute. Un mare avantaj al produsului este greutatea sa redusă, de numai 3 kg. Produsul este disponibil în două versiuni de culoare: ecru și negru. Dimensiunile leagănului sunt: 80x60x120 cm .

Material

Leagănul este confecționat din bumbac, în timp ce cadrul este realizat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, rezistent la condițiile meteorologice și la apariția ruginei.

Informații suplimentare

Produsul este livrat complet, nu necesită autoasamblare

SKU 165140
Ean 5902869994191
Contactul cu alimentele nu
Linia BASIC
marka HOMLA
Culoare negru
Material metal, bumbac, poliester

AVEȚI O ÎNTREBARE? CONTACTAȚI-NE.

Dacă doriți să aflați mai multe despre produsele noastre sau despre etapele comenzii dvs., vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți.

Ne puteți suna de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00. De asemenea, așteptăm cu nerăbdare să primim e-mailurile dumneavoastră.

Ne propunem să vă răspundem la solicitarea dvs. în termen de maximum 2 zile lucrătoare. Cu toate acestea, se poate întâmpla ca, din cauza numărului mare de acestea, să vă răspundem la solicitarea dumneavoastră după o perioadă mai lungă.

Dacă nu primiți un răspuns, vă rugăm să verificați dosarul SPAM din căsuța dvs. poștală. Dacă nici acolo nu găsiți un răspuns, vă rugăm să ne retrimiteți solicitarea dumneavoastră.

+40 376 300 167