-20% de la 115 Lei Extra 10% cu codul EXTRA10

Recipient canelat RAVEN cu clip S 0,6 l

19,90 Lei

Expediere estimată în 1-2 zile lucrătoare.

Descrierea produsului
  • Un plus practic pentru orice interior
  • Capacitate: 0,6 litri

Recipient multifuncțional canelat

Recipientul RAVEN este o soluție practică și elegantă pentru depozitarea unor cantități mai mici de produse. Dimensiunile sale compacte îl fac ideal pentru depozitarea ingredientelor care trebuie să fie ermetice, cum ar fi boabele de cafea, nucile sau ierburile aromatice. Este, de asemenea, un accesoriu excelent în baie pentru obiecte mici.

Scop

Recipientul RAVEN este ideal pentru cei care apreciază ordinea și stilul. Fabricat din sticlă transparentă de înaltă calitate, cu un design sofisticat canelat, acesta nu este doar practic, ci și atractiv, fiind un accesoriu elegant pentru orice spațiu. Este, de asemenea, o idee excelentă pentru un cadou practic, care va dura ani de zile.

Material

Recipientul este fabricat din sticlă de înaltă calitate, care se caracterizează prin durabilitate excepțională, rezistență și claritate excelentă.

SKU 227061
Ean 5904183891132
ÎNĂLŢIME (cm) 11,50
DIAMETRU (cm) 10,00
Contactul cu alimentele da
marka HOMLA
Culoare turcoaz
Material metal, sticlă

AVEȚI O ÎNTREBARE? CONTACTAȚI-NE.

Dacă doriți să aflați mai multe despre produsele noastre sau despre etapele comenzii dvs., vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți.

Ne puteți suna de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00. De asemenea, așteptăm cu nerăbdare să primim e-mailurile dumneavoastră.

Ne propunem să vă răspundem la solicitarea dvs. în termen de maximum 2 zile lucrătoare. Cu toate acestea, se poate întâmpla ca, din cauza numărului mare de acestea, să vă răspundem la solicitarea dumneavoastră după o perioadă mai lungă.

Dacă nu primiți un răspuns, vă rugăm să verificați dosarul SPAM din căsuța dvs. poștală. Dacă nici acolo nu găsiți un răspuns, vă rugăm să ne retrimiteți solicitarea dumneavoastră.

+40 376 300 167