-20% de la 115 Lei Extra 10% cu codul EXTRA10

Set de plăci combinate BAMBOU 4 buc.

69,90 Lei

Expediere estimată în 1-2 zile lucrătoare.

Descrierea produsului
  • Design natural
  • Bambus de calitate superioară
  • 4 scânduri într-un set
  • Scândurile pot fi combinate între ele în orice configurație

Set de scânduri de servire din bambus natural

Setul de scânduri de servire a gustărilor impresionează prin designul său original, este practic și realizat cu atenție la detalii. Nu trebuie să lipsească din bucătăria dvs., deoarece cu scândurile RUMI, cinele, petrecerile și întâlnirile cu prietenii vor face o impresie și mai bună. Accentuați gustul delicios al gustărilor pregătite de dvs. cu o prezentare frumoasă a mesei.

Scop

Scândurile rotunde cu un diametru de 15 cm sunt echipate cu nișe și crestături speciale, astfel încât să le puteți conecta între ele ca pe un puzzle. Gustările servite pe ele au un aspect extrem de apetisant și atractiv. Setul este ideal pentru prânzuri, cine, cine romantice și petreceri și întâlniri cu prietenii.

Material

Scândurile sunt fabricate din bambus natural, dur și durabil. Au o culoare frumoasă și sunt ușor de păstrat curate. Nu trebuie spălate în mașina de spălat vase și trebuie șterse cu un șervețel uscat după fiecare contact cu apa.

SKU 223166
Ean 5904183887401
LĂŢIME (cm) 30,00
ÎNĂLŢIME (cm) 2,00
DIAMETRU (cm) 15,00
Contactul cu alimentele da
marka HOMLA
Culoare natural
Material bambus

AVEȚI O ÎNTREBARE? CONTACTAȚI-NE.

Dacă doriți să aflați mai multe despre produsele noastre sau despre etapele comenzii dvs., vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți.

Ne puteți suna de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00. De asemenea, așteptăm cu nerăbdare să primim e-mailurile dumneavoastră.

Ne propunem să vă răspundem la solicitarea dvs. în termen de maximum 2 zile lucrătoare. Cu toate acestea, se poate întâmpla ca, din cauza numărului mare de acestea, să vă răspundem la solicitarea dumneavoastră după o perioadă mai lungă.

Dacă nu primiți un răspuns, vă rugăm să verificați dosarul SPAM din căsuța dvs. poștală. Dacă nici acolo nu găsiți un răspuns, vă rugăm să ne retrimiteți solicitarea dumneavoastră.

+40 376 300 167