SALE

Mix de cuburi de băutură ICE SUMMER 20 buc.

Pret special 9,90 Lei Pret standard 29,90 Lei
Cel mai mic preț cu 30 zile înainte de promovare: 29,90 Lei

Expediere estimată în 1-2 zile lucrătoare.

Descrierea produsului
  • Set de cuburi de băutură - 20 de bucăți
  • Accesorii indispensabile pentru bucătărie
  • Culori mixte
  • Plastic sigur și durabil

Cuburi pentru băuturi - colorate, 20 de bucăți

Organizați o petrecere? Doriți ca băuturile pe care le serviți să fie la temperatura perfectă și să fie răcite corespunzător? Atunci un set de cuburi pentru băuturi va fi un accesoriu esențial în bucătăria dvs. Sunt un accesoriu de bucătărie foarte practic, care se poate dovedi indispensabil atunci când te aștepți mai puțin, așa că este o idee bună să le ai mereu la îndemână.

Scop

Cuburile pentru băuturi sunt perfecte pentru a răci toate tipurile de băuturi, inclusiv apa, cocktailurile și smoothie-urile. Datorită acestora, băuturile servite vor avea o temperatură optimă, ceea ce va avea, fără îndoială, un impact asupra gustului lor și va potoli setea mai repede.

Material

Setul de cuburi pentru băuturi este fabricat din plastic de înaltă calitate, care este durabil, sigur și ușor de curățat.

SKU 164480
Ean 5902869991718
Contactul cu alimentele da
Linia BASIC
marka HOMLA
Culoare multicoloare
Material plastic

AVEȚI O ÎNTREBARE? CONTACTAȚI-NE.

Dacă doriți să aflați mai multe despre produsele noastre sau despre etapele comenzii dvs., vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți.

Ne puteți suna de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00. De asemenea, așteptăm cu nerăbdare să primim e-mailurile dumneavoastră.

Ne propunem să vă răspundem la solicitarea dvs. în termen de maximum 2 zile lucrătoare. Cu toate acestea, se poate întâmpla ca, din cauza numărului mare de acestea, să vă răspundem la solicitarea dumneavoastră după o perioadă mai lungă.

Dacă nu primiți un răspuns, vă rugăm să verificați dosarul SPAM din căsuța dvs. poștală. Dacă nici acolo nu găsiți un răspuns, vă rugăm să ne retrimiteți solicitarea dumneavoastră.

+40 376 300 167